IMG_1496 (3)

Ik ben in Genua (Italië) geboren en opgegroeid. Daar ben ik met mijn studietraject Psychologie begonnen en in 2013 ben ik afgestudeerd in Klinische Neuropsychologie in Leiden. Ook als psycholoog ben je nooit uitgeleerd en blijf je voortdurend bezig met leren. In mijn geval ben ik in 2015 begonnen met de post-academische opleiding tot Cognitieve Gedragstherapeut. In 2018 ben ik begonnen met de opleiding Schematherapie en ben inmiddels bezig met mijn registratie bij de Vereniging en het register van Schematherapie. 

Sinds 2011 ben ik woonachtig in Amsterdam, mijn tweede thuis. Na het afronden van mijn universitaire studie heb ik gewerkt als psychologe in de huisartsenzorg en heb zowel in het Nederlands, Engels en Italiaans behandeld.

Als therapeut vind ik het altijd belangrijk om de cliënt te motiveren om zelfstandig te werken aan eigen herstel, een goede therapeutische relatie en de juiste behandeltechniek te vinden die bij de uniciteit van cliënt past. Hoe zie ik therapie? Als een begeleide reis naar de innerlijke wereld van cliënt waar de therapeut een wandelstok voor de cliënt is.

Specialisaties
Cognitieve Gedragstherapie
EMDR
Schematherapie

Registraties
Cognitieve gedragstherapeut i.o.