MarjaKuzmanic

“Ik ben”, en dat is een fascinerend en soms uitdagend feit van het leven. Ik help mijn cliënten uit te zoeken hoe ze hun leven willen leven. Therapie voor mij is verbinding creëren: met jezelf, met anderen en met het leven aan zich.

Ik ben gepromoveerd tot doctor in de klinische psychologie en heb een master in sociale- en ontwikkelingspsychologie gehaald. Na mijn studie heb ik de opleiding in existentiële counseling en psychotherapie gevolgd. Ook andere therapievormen waren onderdeel van mijn training zoals cognitieve-gedragstherapie, mindfulness, Gestalt, psychoanalytisch, en psychodrama. Ik help mijn cliënten eigen antwoorden te vinden voor hun problemen op basis van op basis van wederzijds respect, gelijkwaardigheid en empowerment. Ik ben gespecialiseerd in het werken met expats en buitenlandse studenten en ik heb in het verleden ook ervaring opgedaan met verslaving.

Oorspronkelijk ben ik van Sloveens-Kroatische afkomst. Ik heb in Slovenië, Groot Brittannië en Nederland gestudeerd. Nederland is nu mijn derde ‘thuis’ geworden. Ik geef therapie in het Nederlands, Engels, Sloveens en Kroatisch.

Registraties
GZ-psycholoog
Psycholoog NIP – Nederlandse Instituut van Psychologen
Društvo Psihologov Slovenije (Slovenian Psychologists’ Association)