Photo on 21-01-2019 at 14.43 #6

Klinisch Psycholoog

Ik ben geboren en getogen in Nederland. Ik ben voor mijn studie psychologie naar Amsterdam gekomen en nooit meer weggegaan. Ik voel mij thuis in deze multiculturele en creatieve stad. Zelf heb ik Latijns – Amerikaanse wortels, en met familie verspreid over de wereld heb ik mij altijd een wereldburger gevoeld. Ik ben naast Empower vele jaren werkzaam bij een psychotrauma expertise centrum waar ik ruime ervaring heb opgedaan in het werken met getraumatiseerde mensen uit alle delen van de wereld en zeer verschillende achtergrond.

In een behandeling loop ik graag naast jou om samen te werken aan meer inzicht, om effectieve veranderingen in jouw leven door te voeren en om meer compassie te voelen voor jezelf. Elk mens kan last krijgen van psychische klachten, meestal door een combinatie van factoren, zoals verlies, ziekte, grote en kleine trauma’s en gedragspatronen vanuit jouw persoonlijkheid. Hulp vragen kan moeilijk zijn omdat je je kwetsbaar voelt. Als behandelaar streef ik er naar op een veilige, eerlijke en respectvolle wijze contact te maken. Zodat je binnen dit contact durft in jouw kracht te komen. Effectief behandelen doe je samen

Ik ben geregistreerd klinisch psycholoog en psychotherapeut. In de behandeling maak ik gebruik van verschillende technieken waaronder cognitieve gedragstherapie, Acceptance and Commitment therapy, verschillende trauma verwerkingstechnieken (EMDR, Exposure, NET, BEP, BEP-TG) Schema therapie, Affect fobie therapie, Mindfulness en lichaamsgerichte oefeningen.

BIG-nummers 19065311025 en 19065311016.