Clientgerichte therapie

Therapie

Heeft u behoefte aan cliëntgerichte therapie in Amsterdam? Onze therapeuten van Empower Psychotherapie helpen u graag. Empower Psychotherapie is de psychotherapeut in Amsterdam en omgeving. Onze therapeuten kijken samen met u naar oplossingen. Of u zich nu angstig voelt of depressief; u kunt vrijblijvend een kennismakingsgesprek inplannen voordat u bij de huisarts bent geweest. U hoeft nooit lang te wachten op een gesprek, omdat de wachttijden kort zijn.

Therapie gericht op de client

Het team van Empower Psychotherapie is ervaren en professioneel. De therapeuten bieden u graag hulp bij uw psychische klachten of problemen. De therapeuten van Empower Psychotherapie spreken meerdere talen. Hierdoor is het mogelijk om psychotherapie in Amsterdam te ontvangen in uw eigen taal. Dit verbeterd de kwaliteit van het gesprek en uw psychische voortgang. De cliëntgerichte therapie van Empower Psychotherapie gaat volgens een vast stappenplan. Bekijk bij ‘werkwijze’ de precieze stappen die u als patiënt doorloopt. Empower Psychotherapie biedt therapie aan in de volgende talen:

  • Engels
  • Nederlands
  • Duits

Maak kennis met Empower Psychotherapie

Het team

Bij Empower Psychotherapie kunt u voor cliëntgerichte therapie terecht. Hierbij kunt u denken aan angstklachten, dwangmatig handelen, somberheid en depressie of traumaverwerking. Vindt u het lastig om uw klachten te omschrijven? Neem vrijblijvend contact op met Empower Psychotherapie. Wij bekijken samen met u wat zij voor u kunnen betekenen. De therapie richt zich onder andere op het oplossen van problemen, het vinden van antwoorden en het ontwikkelen van kennis en vaardigheden. Clientgerichte therapie is er op gericht om u te helpen. Onze psychologen in Amsterdam zijn er om u te ondersteunen bij het oplossen of draagbaar maken van problemen.

Kennismakingsgesprek aanvragen?

Bent u nieuwsgierig geworden naar de cliëntgerichte therapie van Empower Psychotherapie? Vraag dan vrijblijvend een gesprek aan op de contactpagina. De therapeuten van Empower Psychotherapie gaan graag met u in gesprek om tot doelen of oplossingen te komen. Empower Psychotherapie is de psychotherapeut voor clientgerichte therapie.