Rene

GZ-psycholoog

Opgegroeid in de omgeving van Groningen, heb ik een aantal dingen van het Groningse platteland meegekregen; onder andere een nuchtere kijk op het leven en een pragmatische houding. Na eerst kort scheikunde gestudeerd te hebben, ben ik erachter gekomen dat ik daarin iets mistte. Na een korte zoektocht voelde ik mij het meest aangetrokken tot de psychologie. Dit is mij vanaf het begin gelijk goed bevallen en mijn passie ervoor is alleen maar gegroeid.
Ik heb gewerkt met een verscheidenheid aan problematieken, waaronder ASS, persoonlijkheidsproblematiek, stemmingsstoornissen en trauma gerelateerde stoornissen.
Ook heb ik een tijd lang in een forensische setting gewerkt.
Aan mij als therapeut heb je iemand die van nature kalm is, je de ruimte geeft om je verhaal te doen, maar die ook samen met jou scherp blijft op wat belangrijk is. Samen maken we een kader om jou in je geheel te begrijpen: zowel de fijne en goede dingen als de dingen waar je misschien liever niet naar kijkt. Het belangrijkste daarin is dat het jouw kader wordt, dat je jezelf daarin herkent. Vanuit dit kader kunnen we werken aan de dingen waar je tegenaan loopt en je leven weer de richting geven die jij graag wilt.

 

BIG: 79932803025