Noot: Empower mag je niet adviseren welke verzekering je het beste kunt afsluiten. De informatie op deze pagina is enkel bedoeld om je te informeren over de vergoedingen en voorwaarden van verschillende verzekeringen, waarna je zelf een geïnformeerde keuze kunt maken welke verzekering voor jou het beste is.

Onze therapie wordt vergoed vanuit het basispakket van je zorgverzekering. Je hoeft dus geen aanvullende verzekering af te sluiten voor psychotherapie.

Empower heeft geen contracten met zorgverzekeraars. Dit betekent dat niet elke verzekering onze therapie volledig vergoedt. De verzekeringen die onze therapie volledig vergoeden heten restitutieverzekeringen.

Hieronder staat de (enige) restitutieverzekering die wij voor nieuwe cliënten accepteren in 2024:

Menzis Basis Vrij (€ 161,75 / maand)
https://www.menzis.nl/zorgverzekering/basisverzekering/menzis-basis-vrij
Bij Menzis moet je zelf de facturen indienen.

Heb je, of overweeg je een andere verzekering te nemen dan een van bovenstaande verzekeringen? Neem dan contact met ons op, zodat we je kunnen informeren welke vergoeding voor jou geldt.

Prijsverschil
Restitutieverzekeringen zijn vaak iets duurder dan andere zorgverzekeringen. Bij andere verzekeringen (naturaverzekering of combinatieverzekering) vergoedt je verzekeraar echter maar een deel van onze rekening. In vrijwel alle gevallen ben je met een restitutieverzekering uiteindelijk goedkoper uit omdat je verzekeraar wél de volledige rekening vergoedt.

Eigen risico
Je eigen risico wordt altijd aangesproken, ongeacht of je een restitutieverzekering, naturaverzekering of combinatieverzekering kiest. Het maakt voor het eigen risico ook niet uit of je bij Empower behandeld wordt, of bij een zorgaanbieder die wél contracten met verzekeraars heeft.

Deze verzekeraars accepteren wij in helaas niet meer voor nieuwe cliënten, ongeacht welke verzekering je van hen hebt.
Deze verzekeraars hebben een zogeheten machtigingsvereiste. Dat betekent dat wij vooraf een aanvraag moeten indienen om toestemming te krijgen om te behandelen. Wij zijn een kleine zorginstelling en hebben niet de mogelijkheden om aan deze aanvullende administratieve verplichting van verzekeraars te voldoen.

a.s.r
AZVZ
Eucare Aevitae
Allianz
Aon ICS Start, ICS Start+, ICS Complete, of Aon Go Study Abroad
Cigna
DSW
De Amersfoortse
Ditzo
ENO
Hollandzorg
IZZ door CZ
inTwente
Loonzorg
ONVZ
OOM Verzekeringen
PNOzorg
Stad Holland
VvAA
Zorg en Zekerheid
Buitenlandse verzekeraars die geen EHIC of GHIC kaart verstrekken