Cognitieve gedragstherapie Amsterdam

Therapie

De cognitieve gedragstherapie in Amsterdam van Empower Psychotherapie helpt u met problemen en de daarbij horende belemmerende gedachten en gevoelens. Empower Psychotherapie is de psychotherapeut voor cognitieve gedragstherapie. Je gedrag staat bij gedragstherapie centraal. De manier waarop je jezelf gedraagt bepaalt in grote mate hoe je jezelf voelt. U kunt vrijblijvend een kennismakingsgesprek inplannen voordat u bij de huisarts bent geweest. Door de korte wachttijden, hoeft u nooit lang te wachten op een gesprek.

Hulp bij cognitieve gedragstherapie

Voor diverse psychische problemen kunt u bij Empower Psychotherapie terecht. Cognitieve gedragtherapie gaat, zoals het woord al zegt, over je gedrag in bepaalde situaties. Empower Psychotherapie helpt om uw problematische gedrag in kaart te brengen en kijkt samen met u hoe u het gedrag en gevoel kunt veranderen. Vindt u het lastig om uw klachten te omschrijven? Dan kunt u vrijblijvend met Empower Psychotherapie contact opnemen. Onze therapeuten helpen u graag door te kijken wat wij voor u kunnen betekenen. De therapie richt zich onder andere op het oplossen van problemen, het vinden van antwoorden en het ontwikkelen van kennis en vaardigheden. Cognitieve gedragstherapie Amsterdam is er op gericht om u te helpen.

Professionele therapeuten

Het team

Empower Psychotherapie heeft professionele therapeuten in dienst. Zij bieden u graag hulp bij uw psychische klachten of problemen. Daarnaast spreken de therapeuten van Empower Psychotherapie meerdere talen. Hierdoor is het mogelijk om psychotherapie in Amsterdam te ontvangen in uw eigen taal. Dit verbetert de kwaliteit van het gesprek en uw psychische voortgang. Empower Psychotherapie psychotherapie werkt volgens een vast stappenplan bij cognitieve gedragstherapie Amsterdam. Empower Psychotherapie biedt therapie aan in de volgende talen:

  • Engels
  • Nederlands
  • Spaans
  • Papiamento

Informatie opvragen?

Wilt u meer weten over de cognitieve gedragstherapie in Amsterdam? Neem dan vrijblijvend contact op. Ook kunt u via de contactpagina een gesprek aanvragen. De therapeuten van Empower Psychotherapie gaan graag met u in gesprek om tot doelen of oplossingen te komen.