Depressiebehandeling Amsterdam

Therapie

Wanneer u behoefte heeft aan een behandeling tegen depressie kunt u bij Empower Psychotherapie terecht. Onze therapeuten van Empower Psychotherapie helpen u graag bij depressiebehandeling. Wanneer u zich vaak somber en depressief voelt, is depressiebehandeling aan te raden. Er zijn diverse vormen van depressies, zoals winterdepressie en postnatale depressie. Voor de verwerking kan het zinvol zijn om over de depressie te praten.

Werkwijze bij depressiebehandeling

Empower Psychotherapie werkt volgens een vast stappenplan om cliënten te helpen met een depressiebehandeling. Als cliënt doorloopt u onderstaande stappen:

  • Kennismakingsgesprek;
  • Verwijzing;
  • Intake;
  • Opstellen behandelplan;
  • Verloop therapie;
  • Therapie;
  • Evaluatie.

Groepspsychotherapie

Het team

Ook groepspsychotherapie behoort tot de mogelijkheden bij Empower Psychotherapie. Dit is psychotherapie in groepsverband. Een groep bestaat over het algemeen uit zes tot acht deelnemers. Uit ervaring is gebleken dat dit een zeer effectieve therapievorm is. Voor groepspsychotherapie kunt u bij Empower Psychotherapie terecht. Onze psychotherapeuten van Empower Psychotherapie beschikken over veel ervaring en deskundigheid. Hierdoor zijn zij in staat zich goed in te leven in uw situatie. Daarnaast streeft Empower Psychotherapie naar korte wachttijden om u zo snel mogelijk van dienst te zijn. Ook is het mogelijk om bij Empower Psychotherapie therapie te volgen in het Nederlands, Engels, Spaans en Papiamento. Om goed te communiceren is het van essentieel belang om dezelfde taal te spreken. Tot slot kunt u vrijblijvend een kennismakingsgesprek aanvragen voor therapie trauma. Onze therapeuten van Empower Psychotherapie gaan vervolgens samen met u op zoek naar antwoorden en oplossingen.

Vraag een gesprek aan

Wil je in groepsverband psychotherapie volgen? Onze therapeuten van Empower Psychotherapie helpen u graag in uw eigen taal verder met groepspsychotherapie. U kunt vrijblijvend een kennismakingsgesprek aanvragen van 45 minuten. Het voordeel van Empower Psychotherapie is dat u binnen een korte periode bij een van onze therapeuten terecht kunt.