Gedragstherapie in Amsterdam

Therapie

Heeft u psychische klachten en behoefte aan psychotherapie? psychotherapeuten van Empower Psychotherapie helpen u graag bij gedragstherapie. Onze therapeuten van Empower Psychotherapie gaan samen met u op zoek naar een oplossing. Met deze oplossing bent u zelf in staat om het probleem aan te pakken. Hierdoor leert u hoe u in de toekomst kunt omgaan met vervelende momenten. Voor gedragstherapie in Amsterdam heeft Empower Psychotherapie geschikte psychotherapie. Alle therapeuten hebben veel ervaring en beschikken over diverse expertises. Hierdoor zijn zij in staat zich goed in te leven in uw situatie. Daarnaast streeft Empower Psychotherapie naar korte wachttijden om u zo snel mogelijk van dienst te zijn. Ook is het mogelijk om bij Empower Psychotherapie therapie te volgen in het Nederlands, Engels, Spaan en Papiamento. Om goed te communiceren is het van essentieel belang om dezelfde taal te spreken. Tot slot kunt u vrijblijvend een kennismakingsgesprek aanvragen voor therapie trauma. Onze therapeuten van Empower Psychotherapie gaan vervolgens samen met u op zoek naar antwoorden en oplossingen.

Werkwijze bij gedragstherapie

Empower Psychotherapie werkt volgens een vast stappenplan om psychische klachten te verwerken door middel van gedragstherapie. De gedragstherapie werkt ook volgens dit stappenplan. Onderstaande punten zijn de stappen die u als cliënten doorloopt:

  • Kennismakingsgesprek;
  • Verwijzing;
  • Intake;
  • Opstellen behandelplan;
  • Verloop therapie;
  • Therapie;
  • Evaluatie.

Gesprek psychotherapie

header

De psychotherapeuten in Amsterdam helpen u graag met psychische klachten. Een kennismakingsgesprek van 45 minuten kunt u vrijblijvend aanvragen. Het voordeel van Empower Psychotherapie is dat u binnen een korte periode bij een van Onze therapeuten terecht kunt.