Traumatherapie in Amsterdam

header

Heeft u recentelijk of vroeger een trauma opgelopen en heeft u behoefte aan traumatherapie? De therapeuten van Empower helpen u graag
met uw traumaverwerking. Indien u iets ernstigs heeft meegemaakt, kan een posttraumatische stress-stoornis ontstaan. Nare ervaringen uit het verleden kunnen terugkomen tijdens uw dromen of in uw gedachten. Empower Psycotherapie beschikt over de nodige expertise om u middels therapie met uw trauma te helpen. Zo zijn EMDR en gedragstherapie bijvoorbeeld geschikte therapievormen voor traumaverwerking.

Empower helpt bij traumaverwerking

De therapeuten van Empower Psychotherapie gaan samen met u op zoek naar een oplossing. Het betreft een oplossing waarmee u zelf in staat bent om het probleem aan te pakken. Hierdoor leert u hoe u in de toekomst kunt omgaan met nare gedachten en dromen. Voor traumatherapie in Amsterdam is Empower een geschikte psychotherapiepraktijk. Alle therapeuten beschikken namelijk over veel ervaring en deskundigheid. Hierdoor zijn zij in staat zich goed in te leven in uw situatie. Daarnaast heeft Empower Psychotherapie korte wachttijden korte wachttijden kunnen zijn. Om goed te communiceren is het van essentieel belang om dezelfde taal te spreken. Daarom is het mogelijk om bij ons therapie te volgen in het Nederlands, Engels en Duits. Tot slot kunt u vrijblijvend een kennismakingsgesprek aanvragen. De therapeuten van Empower Psychotherapie werken vervolgens samen met u antwoorden en oplossingen.

Traumatherapie werkwijze

Empower werkt volgens een vast stappenplan om psychische problemen te verwerken. Traumatherapie werkt ook volgens dit stappenplan. Onderstaande punten zijn de stappen die u als cliënt doorloopt:

  • Kennismakingsgesprek;
  • Verwijzing;
  • Intake;
  • Opstellen behandelplan;
  • Verloop therapie;
  • Therapie;
  • Evaluatie.

Vrijblijvend kennismakingsgesprek

Blijven uw nare gebeurtenissen terugkomen? De therapeuten van Empower Psychotherapie in Amsterdam helpen u graag met uw traumaverwerking. U kunt vrijblijvend een kennismakingsgesprek aanvragen van 45 minuten. Het voordeel van ons is dat u binnen een korte periode bij een van onze therapeuten terecht kunt. Empower is er voor traumatherapie in omgeving Amsterdam.