foto Hanne

GZ-Psycholoog

Ik ben geboren en getogen in Amsterdam en hier steeds weer teruggekomen. Soms overweeg ik een boerderij, maar ik zou de levendigheid en de grote diversiteit aan mensen te veel missen denk ik. Als kind zag ik hoe mijn oma met veel plezier werkte als psycholoog in haar praktijk aan huis, een mooi voorbeeld voor mij.

Na het afronden van mijn studie in 2016 heb ik een aantal jaren bij een grote GGZ-instelling gewerkt en daar ook de opleiding tot GZ-psycholoog gevolgd. Ik heb in verschillende teams gewerkt en zo met allerlei mensen en manieren van behandelen kennisgemaakt. Op dit moment werk ik vooral met Schematherapie (ST), Affectfobietherapie (AFT) en EMDR (Eye Movement Desensitization and Reprocessing).

We ervaren het leven allemaal vanuit een unieke combinatie van factoren. Ik vind het fascinerend hoe twee mensen naar hetzelfde kunnen kijken of luisteren en toch heel verschillende dingen kunnen zien of horen. Hier zicht op krijgen en er vragen over stellen zie ik als een belangrijk onderdeel van therapie. We brengen samen in kaart waardoor je op dit moment vast loopt en zoeken naar wat er nodig is om weer zelf verder te kunnen. In dit proces vind ik veiligheid, authenticiteit en humor belangrijk.