IMG_2403

Algemeen directeur

Vanaf 1 januari 2024 heb ik het voorrecht directeur van Empower Psychotherapie te zijn. Een mooie positie waarin ik opnieuw mijn 30 jaar ervaring als leidinggevende in heel uiteenlopende organisaties, weer in kan zetten. In de afgelopen jaren ben ik vooral bezig geweest met advisering en supervisie van managers (in spe).

Naast deze activiteiten heb ik twee jaar geleden een master geestelijke verzorging aan de RUG gedaan. Dit sloot mooi aan bij mijn studie theologie die ik inmiddels bijna 40 jaar geleden heb afgerond. Deze master was bovendien een mooie basis voor een boek, dat ik het afgelopen jaar samen met mijn oudste zoon heb geschreven. Het manuscript is klaar en de werktitel van het boek is Onaf Mens?. Het is te lezen als een zoektocht naar hoe iemand tevreden kan zijn met zijn of haar leven als er sprake is van beperkingen.

Zoals mijn aantal dienstjaren verraadt, ben ik al wat ouder. Ik heb twee volwassen zonen en woon met mijn man en onze honden vlakbij de praktijk van Empower in Groningen. Ik verheug me erop weer ‘in de lijn te staan’, want eigenlijk heb ik dat wel gemist in de afgelopen jaren. Hoe interessant de positie van adviseur of supervisor ook is, ik had toch een beetje het gevoel dat ik op een afstandje stond te kijken naar wat er allemaal aan het gebeuren was. Dat is nu weer veranderd en daar ben ik blij mee.