Empower Psychotherapie Amsterdam is onze tweede praktijk en is in 2016 opgericht.

De therapie-sessies vinden plaats in Het Coachhuis, locatie Vondelpark. Het adres is Van Eeghenlaan 27, 1071 EN Amsterdam.

Je kunt bij ons terecht voor psychotherapie in het Nederlands, Duits, Engels, Italiaans, Sloveens en Kroatisch.

De hoofdbehandelaar voor deze vestiging is Marja Kuzmanic: m.kuzmanic@empower-pt.nl

In tegenstelling tot andere GGZ-aanbieders specialiseren wij ons in behandelingen in buitenlandse talen. Omdat er voor deze doelgroep een zeer beperkt behandelaanbod in de regio Amsterdam is, krijgen cliënten met een buitenlandse moedertaal én buitenlandse verzekering bij ons voorrang. Daarnaast krijgen cliënten met een restitutiepolis voorrang op cliënten met een naturapolis.

Wachttijd buitenlandstaligen

Er is momenteel geen wachttijd voor kennismakingsgesprekken. Na de kennismaking kan direct met de therapie gestart worden.

Wachttijd Nederlandstaligen

Momenteel is er, afhankelijk van de specifieke polis, een wachttijd van ongeveer 2-3 maanden voor Nederlandstalige cliënten voor het kennismakingsgesprek. Na de kennismaking kan er direct met de therapie gestart worden.

Wanneer je vragen hebt over onze wachtlijst, of de wachttijd te lang vindt, kun je altijd contact opnemen met ons of jouw zorgverzekeraar vragen om wachtlijstbemiddeling. Jouw zorgverzekeraar kan u ondersteunen, zodat je binnen 4 weken vanaf je eerste contact met een zorgaanbieder een intakegesprek krijgt, en dat de behandeling binnen 10 weken vanaf de intake is gestart. Dit zijn de maximaal aanvaardbare wachttijden die door zorgaanbieders en zorgverzekeraars gezamenlijk zijn overeengekomen (de treeknormen).

 


 

 

 

Onze therapeuten

MarjaKuzmanic

Marja Kuzmanic

GZ-Psycholoog

Karin Brunner

Karin Brunner

Psycholoog

Ons adres

Empower Psychotherapie Amsterdam
Van Eeghenlaan 27
1071 EN Amsterdam

Empower Psychotherapie Amsterdam

Van Eeghenlaan 27
1071 EN Amsterdam

amsterdam@empower-pt.nl